Vi bygger salgskonsepter i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vi har salgserfaring med svært mange forskjellige typer produkter og tjenester.
Du kan være trygg på at dine produkter eller tjenester vil selges på en profesjonell måte gjennom oss. Vår filosofi er alltid å prioritere kvalitet fremfor kvantitet.

Eksisterende kunder

Vi er innforstått med at dine allerede eksisterende kunder er de mest viktige for din bedrift. Her vil våre selgere være i front av dine kunder, noe som krever kontinuerlig fokus på kvalitet i samtalen. Det er viktig for oss at våre selgere har forståelsen av at markedene og kundelojaliteten er i stadig endring, og at langvarige kundeforhold har enorm økonomisk betydning. Vårt mål er uansett utfall av telefonsamtalen at kundetilfredsheten økes.

Daglige kalibreringer av telefonsamtalene vil være nøkkelen til å opprettholde kvalitet i alle ledd. Med økt kjennskap til alle de elementer det innebærer å kommunisere med eksisterende kunder, vil vi skape bedre resultater.

Vi vil være ydmyke og stolte av å jobbe med dine kunder.

Winback

Vi vet at kundens kjennskap til selskapet og produktet øker sjansen for gjenopptagelse av kundeforholdet. Vi vil derfor i stor grad tilegne oss kunnskap om oppdragsgiveren, og på hvilken måte dere ønsker å fremstå i kommunikasjonen.

Kundene skal i større grad oppleve service og forståelse i samtalen, slik at et nytt kundeforhold kan få et solid vekstgrunnlag. Vi tror på en strategisk salgs- og servicesamtale som vil øke tilfredsheten og oppfatningen av ditt produkt og selskap uansett utfall. Vi vet av mange års erfaring at det er mer lønnsomt å vinne tilbake tidligere kunder enn å skaffe nye.

Er du nysgjerrig på hva Cee Call kan tilby din bedrift, vennligst kontakt oss på e-post eller telefon.